Puolustussektori

Korkealaatuiset melunhallinta- ja lämpöeristemateriaalimme täyttävät kaikkein vaativimmat sotilastarpeet. Tarjoamme tuotteita ja palveluita puolustusurakoitsijoille ja sotilashankintaviranomaisille ympäri maailman.

Sotilastason eristys- ja melunhallinta

Olitpa sitten etsimässä huippulaatuista melunhallintaa sotilasajoneuvoihisi tai haluat hallita lämpöä paloturvallisilla materiaaleilla, meillä on sinulle ratkaisu. 

Tuotteitamme käytetään jo tälläkin hetkellä puolustusalan sovelluksissa. Suomen liittyessä NATO:n jäseneksi tarjoamme asiantuntemusta mielellämme laajemminkin puolustusliiton jäsenvaltioille.

Korkealaatuisia pakkausmateriaaleja ja tiivisteitä

Meluton®-eristysratkaisut ovat ihanteellisia pakkausmateriaaleina erilaisissa sotilaskuljetussovelluksissa, tarjoten sotilastason pehmustetta laatikoille ja säiliöille, jotka kuljettavat laitteita ja arvoesineitä.

Elektroniikan eristysmateriaalit

Tarjoamme useita erilaisia eristysratkaisuja sotilastason elektronisten laitteiden vaimentamiseen ja tiivistämiseen. Yhdistelemällä erilaisia materiaaleja voimme räätälöidä ratkaisumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Ota yhteyttä:
0207 401 360
info@meluton.fi

Nimikin
sen sanoo

Meluton perustettiin Helsingin liepeillä sijaitsevaan navettaan vuonna 1977. Ensimmäiset liekkilaminointiratkaisut suunniteltiin vähentämään meluhaittoja, mistä yritys saikin nimensä: Meluton. Ja vielä tänäkin päivänä, nimemme toimii meluntorjuntaratkaisuidemme suoraselkäisenä lupauksena.

Sertifikaatit
Ota yhteyttä