Laminointi

Erikoisosaamistamme on erilaisten eristysmateriaalien liittäminen yhteen siten, että lopputulos on paljon enemmän kuin rakennusmateriaalien summa. Tervetuloa mukavuusalueelle.

Kolme eri laminointilinjaamme mahdollistavat raaka-aineiden yhdistämisen joko sulattamalla tai sirote-, verkko- ja kalvoliimoilla. Tekniikka valitaan aina tapauskohtaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi huomioiden lopputuotteen vaatimukset. Laminointi onnistuu sekä rulla- että levytavarana. Erityisen hyviä olemme liekkilaminoinnissa, jota olemme tehneet jo vuodesta 1977. 

Liekkilaminointi on vakiinnuttanut asemansa tärkeänä laminointitekniikkana laminoitaessa erilaisia tekstiilejä kuten neuloksia ja kuitukankaita sekä kalvoja vaahtomuoveihin esimerkiksi ajoneuvo- ja huonekaluteollisuuden tarpeisiin. Liekkilaminoinnissa vaahtomuovi toimii sideaineena.

Laitetaanko siis laminoiden? 

Ota yhteyttä:
0207 401 360
info@meluton.fi

Nimikin
sen sanoo

Meluton perustettiin Helsingin liepeillä sijaitsevaan navettaan vuonna 1977. Ensimmäiset liekkilaminointiratkaisut suunniteltiin vähentämään meluhaittoja, mistä yritys saikin nimensä: Meluton. Ja vielä tänäkin päivänä, nimemme toimii meluntorjuntaratkaisuidemme suoraselkäisenä lupauksena.

Sertifikaatit
Ota yhteyttä