Fi / En

Laminointi

Kolme eri laminointilinjaamme mahdollistavat raaka-aineiden yhdistämisen joko sulattamalla tai sirote-, verkko- ja kalvoliimoilla. Tekniikka valitaan aina tapauskohtaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi huomioiden lopputuotteen vaatimukset. Laminointi onnistuu sekä rulla- että levytavarana.

Liekkilaminointi on vakiinnuttanut asemansa tärkeänä laminointitekniikkana laminoitaessa erilaisia tekstiilejä kuten neuloksia ja kuitukankaita sekä kalvoja vaahtomuoveihin esimerkiksi ajoneuvo- ja huonekaluteollisuudessa. Liekkilaminoinnissa vaahtomuovi toimii sideaineena.

Sirote-, verkko-, ja kalvolaminointia hyödynnetään useilla eri teollisuuden aloilla aina erikoisverhoiluista urheilutekstiileihin. Erityisesti tuotteissa, joissa vaahtoa ei haluta käyttää sideaineena, kuten kahden tai useamman kankaan yhdistämiseen. Kyseisissä laminaateissa on jokaisella kerroksella oma tärkeä funktionsa. Meiltä voit ostaa valmiit laminaatit tai vaikka pelkän laminointityön omille materiaaleillesi. Kysy laminointipalvelustamme lisää!

Ota yhteyttä