Fi / En

CNC-leikkuu ja muut leikkuupalvelut

Monipuolisella leikkuukalustollamme voimme jatkojalostaa useita eri materiaaleja. Leikkuutekniikkamme käsittää sekä yksikertaisen pystyleikkuun, stanssaamisen että tietokoneohjatun CNC-leikkuun. Leikkureillamme voimme käsitellä eri materiaaleja rullasta arkkeihin.

Vesi- ja veitsileikkureillamme (CNC) onnistuu niin yksittäisten kappaleiden kuin isojen sarjojenkin leikkuu. Suunnitteluohjelmistomme mahdollistaa kappaleiden suunnittelun ja raaka-ainekulutuksen optimoinnin.

Erikokoiset manuaaliset ja puoliautomaattiset meistimme mahdollistavat erilaisten muotokappaleiden leikkuun pienistä isoihin sarjoihin.

Pystyleikkurimme mahdollistavat yksinkertaisten muotojen leikkaamisen ja materiaalin arkittamisen määrämittaan helposti, nopeasti ja tarkasti. Pystymme valmistamaan kappaleita mm. tiedostoista, malleista ja teknisistäpiirrustuksista. Leikkuupalvelumme avulla voit räätälöidä tuotteemme juuri sinulle sopiviksi muotokappaleiksi tai ostaa ainoastaan leikkuutyön omalle materiaalillesi. Ota yhteyttä, niin valitsemme tarpeisiisi ja tuotteeseesi sopivan leikkuutekniikan.

Ota yhteyttä