Fi / En

Laatupolitiikka

Oy Meluton Ab on vuonna 1977 perustettu perheyritys, joka on tänä päivänä johtava ääneneristysratkaisuihin, laminointiin ja muovaukseen erikoistunut luotettava yhteistyökumppani.

Historiamme aikana meille on muodostunut toimintakulttuuri, jota ylläpidämme edelleen. Toimintakulttuurimme tärkeimmät kulmakivet ovat:

- Asiakaslähtöisyys, uskomme, että tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa saavutamme parhaan ja kustannustehokkaimman lopputuloksen molemmille

- Laatutietoisuus, ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijämme tietävät, mitä heiltä odotetaan ja osaavat valmistaa tuotteita niin, että laatuvaatimukset sekä muut tavoitteet täyttyvät.

- Tuloksellisuus, kannattava ja tehokas liiketoiminta on kaiken edellytys, mutta tehokkuutta ei saavuteta laadun, ympäristön tai turvallisuuden kustannuksella, vaan tekemällä asiat joka kerta paremmin

Olemme sitoutuneet täyttämään asiakkaidemme tarpeet tuottamalla korkealaatuisia tuotteita ja palveluja sovitulla tavalla, sovittuna ajankohtana. Laadukkaiden raaka-aineiden hankinta perustuu pitkiin ja hyviin suhteisiin raaka-ainetoimittajiemme kanssa.

Oy Meluton Ab:n johto ja koko muu henkilökunta on sitoutunut noudattamaan asiakkaiden, viranomaisten ja muiden sidosryhmien vaatimuksia. Sitoudumme myös oman toimintamme jatkuvaan parantamiseen ja luomaan edellytykset asetettujen tavoitteiden saavuttamiselle.

Erik Liljelund, CEO

Johtamisjärjestelmäsertifikaatti